AKL Tech Day Jyväskylän Paviljongissa 2023

Tapahtuma on Autoalan Keskusliiton järjestämä osaajatapahtuma autoalan henkilöille, jotka toimivat jälkimarkkinoinnin rajapinnassa. AKL Tech Day kokoaa yhteen alan huolto- ja korjaamo-osaajat, vakuutus- ja katsastustoimijat, opetusalan ammattilaiset sekä autoalan palvelutarjoajat ympäri Suomea tarjoten erinomaisen mahdollisuuden myös verkostoitumiseen.

SAAPUMINEN

Jyväskylän Paviljonkiin on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa! Perille pääsee vaivattomasti niin omalla autolla, linja-autolla, junalla kuin lentokoneellakin.

Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Autoilijoita palvelevat pysäköintitalot P-Paviljonki 1 (Satamakatu 3) ja P-Paviljonki 2 (Uno Savolan katu 6). Parkkitiloissa on käytössä Moovy-sovellus. Katso lisää: www.jyvasparkki.fi

Auton voi myös pysäköidä keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta Paviljonkiin. Kävelymatkan päässä Paviljongista on runsaasti parkkitilaa.

Saapuminen julkisella liikenteellä:

Paviljonki sijaitsee Jyväskylän Matkakeskuksen läheisyydessä, jonne bussit ja junat saapuvat. Matkakeskukselta on kävelysilta suoraan Paviljonkiin.

Paviljongin taksitolppa on kongressisisäänkäynnin edustalla, osoitteessa Lutakonaukio 12. Lutakonaukion aulasta pääsee sisäänkäynnin kautta ulos ja tolpalle.

Jyväskylän Paviljongin katuosoite on: Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

MAJOITTUMINEN

Scandic Jyväskylä Citystä löytyy majoitusta ajalle 20.-21.9.2023.

Huoneita on varattavissa varauskoodilla FIARB alennushintaan päivän hinnoista. Voit varata sopivan huonetyypin sekä saada lisäalennusta maksamalla varauksen heti varauksen yhteydessä.

Yksittäisen majoitusvarauksen peruutusehto riippuu varaustyypistä. Koodilla voi varata huoneita 14.9.2023 saakka. Hotellilla on oikeus sulkea tarjoushinnat tarvittaessa ennen tätä, suora linkki majoitusvarauksen tekoon.

Scandic Friends-jäsenten kannattaa tarkistaa myös saatavilla olevat kanta-asiakastarjoukset.