AKL Tech Day Jyväskylän Paviljongissa 2023

Tapahtuma on Autoalan Keskusliiton järjestämä osaajatapahtuma autoalan henkilöille, jotka toimivat jälkimarkkinoinnin rajapinnassa. AKL Tech Day kokoaa yhteen alan huolto- ja korjaamo-osaajat, vakuutus- ja katsastustoimijat, opetusalan ammattilaiset sekä autoalan palvelutarjoajat ympäri Suomea tarjoten erinomaisen mahdollisuuden myös verkostoitumiseen.

SAAPUMINEN

Jyväskylän Paviljonkiin on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa! Perille pääsee vaivattomasti niin omalla autolla, linja-autolla, junalla kuin lentokoneellakin.

Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Autoilijoita palvelevat pysäköintitalot P-Paviljonki 1 (Satamakatu 3) ja P-Paviljonki 2 (Uno Savolan katu 6). Parkkitiloissa on käytössä Moovy-sovellus. Katso lisää: www.jyvasparkki.fi

Auton voi myös pysäköidä keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta Paviljonkiin. Kävelymatkan päässä Paviljongista on runsaasti parkkitilaa.

Saapuminen julkisella liikenteellä:

Paviljonki sijaitsee Jyväskylän Matkakeskuksen läheisyydessä, jonne bussit ja junat saapuvat. Matkakeskukselta on kävelysilta suoraan Paviljonkiin.

Paviljongin taksitolppa on kongressisisäänkäynnin edustalla, osoitteessa Lutakonaukio 12. Lutakonaukion aulasta pääsee sisäänkäynnin kautta ulos ja tolpalle.

Jyväskylän Paviljongin katuosoite on: Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

MAJOITTUMINEN

Olemme varanneet tapahtuman osallistujille majoituskiintiön 20.-21.9.2023 tapahtumapaikan yhteydessä olevasta Solo Sokos Hotel Paviljongista, Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä.

Majoituskiintiötunnus: BAKL092023

Majoituskiintiö on voimassa 23.8.2023 asti.

Jokainen osallistuja voi varata itse 1- tai 2-huoneen majoituksen suoraan Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi