AKL Tech Day Jyväskylän Paviljongissa 2022

Tapahtuma on Autoalan Keskusliiton järjestämä osaajatapahtuma autoalan henkilöille, jotka toimivat jälkimarkkinoinnin rajapinnassa. AKL Tech Day kokoaa yhteen alan huolto- ja korjaamo-osaajat, vakuutus- ja katsastustoimijat, opetusalan ammattilaiset sekä autoalan palvelutarjoajat ympäri Suomea tarjoten erinomaisen mahdollisuuden myös verkostoitumiseen.

SAAPUMINEN

Jyväskylän Paviljonkiin on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa! Perille pääsee vaivattomasti niin omalla autolla, linja-autolla, junalla kuin lentokoneellakin.

Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Autoilijoita palvelevat pysäköintitalot P-Paviljonki 1 (Satamakatu 3) ja P-Paviljonki 2 (Uno Savolan katu 6). Parkkitiloissa on käytössä Moovy-sovellus. Katso lisää: www.jyvasparkki.fi

Auton voi myös pysäköidä keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta Paviljonkiin. Kävelymatkan päässä Paviljongista on runsaasti parkkitilaa.

Sotaharjoitus sulkee nelostien 25.-30.9.2022

Nelostiellä Joutsassa on luvassa merkittävää haittaa liikenteelle. Nelostie suljetaan Pertunmaantien liittymän ja Korpilahdentien liittymän välillä. Sulku alkaa sunnuntaina-iltana 25.9. ja päättyy perjantaina 30.9.

Liikenne ohjataan näiden päivien aikana kiertotielle, joka kulkee muun muassa Kangasniemen kautta. Kiertotie pidentää matka-aikaa noin 40 minuutilla ja Ely-keskuksen mukaan matkaan kannattaakin varata tunti lisäaikaa. Ely-keskus kehottaa käyttämään matkantekoon Jyväskylän ja Lahden välillä Päijänteen länsipuolta.

Saapuminen julkisella liikenteellä:

Paviljonki sijaitsee Jyväskylän Matkakeskuksen läheisyydessä, jonne bussit ja junat saapuvat. Matkakeskukselta on kävelysilta suoraan Paviljonkiin.

Paviljongin taksitolppa on kongressisisäänkäynnin edustalla, osoitteessa Lutakonaukio 12. Lutakonaukion aulasta pääsee sisäänkäynnin kautta ulos ja tolpalle.

Jyväskylän Paviljongin katuosoite on: Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

MAJOITTUMINEN

Jokainen osallistuja voi varata itse 1- tai 2-huoneen majoituksen ajalle 26.-27.9.2022 suoraan Sokos Hotellien myyntipalvelusta
puh. 020 1234 640 tai e-mail paviljonki.jyvaskyla@sokoshotels.fi

Olemme varanneet tapahtuman osallistujille majoituskiintiön edullisempaan hintaan tapahtumaa edeltävälle yölle 26.-27.9.2022 tapahtumapaikan yhteydessä olevasta Solo Sokos Hotel Paviljongista, Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä. Majoituskiintiö on voimassa 29.8.2022 asti.