Kati Lundgren: Autoala mukana ratkomassa tulevaisuuden kestävyyshaasteita

Miten kestävä kehitys vaikuttaa autoalaan? Millä tavalla ala voi ottaa aktiivisen roolin kestävyyshaasteiden ratkaisijana? AKL Tech Dayssä aiheeseen pureutuu ympäristövastuullisuuden ja kestävän kehityksen asiantuntija Kati Lundgren.

Lundgren on toiminut pitkään ammatillisen koulutuksen vastuullisuuskysymysten parissa kouluttajana ja kehittäjänä. Nykyisin hän työskentelee Savon koulutuskuntayhtymässä asiantuntijana.

– Olen työurani aikana saanut olla mukana edistämässä kestäviä ja ympäristövastuullisia toimintatapoja eri toimialoilla käytännön tasolla. Autoalan kestävyyshaasteisiin pureuduimme Draivi-hankkeessa 2008–2011 ja viime aikoina olen ollut mukana kehittämässä konepajoille työkaluja ja ympäristömittareita, Lundgren kertoo.

AKL Tech Dayssä Lundgren lähestyy kestävyyskysymyksiä autoalalla globaalisti ylätasolta, mutta pyrkii päätymään kohti käytännön tekijöitä sekä osaamistarpeita autokaupan ja -korjaamojen näkökulmasta.

– Toivon, että puheenvuoroni tarjoaa ajattelemisen aihetta ja inspiraatioita kestävämmän tulevaisuuden rakentamista kohtaan. AKL Tech Dayn kaltaiset tapahtumat synnyttävät parhaimmillaan sykähdyksiä uuden oppimiseen ja innostavat näkemään asioita uudesta tulokulmasta, Lundgren toteaa.

Jaa

Lue myös

Pysy kyydissä

Tilaa uutiskirje ja kuulet Tech Day -uutiset ensimmäisenä.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2020 © Tietosuojaseloste 
Käytäthän modernia selainta. Sivusto ei tue Internet Exploreria.