Kestävästi tulevaisuuteen

Autoalan jälkimarkkinoinnin uusi osaajatapahtuma AKL Tech Day tarjoaa monipuolista tietoa teknologian uusimmista muutoksista. Vuoden 2022 pääteemana on Kestävästi tulevaisuuteen, jonka alla tarkastelemme jälkimarkkinointia energiatehokkuuden, kestävän kehityksen, kilpailukyvyn ja koulutuksen näkökulmista. Päivän ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja, hands-on -työpajoja, koulutusta sekä muita hyödyllisiä esityksiä. Tapahtumassa palkitaan Autoalan koulutuksen järjestäjä -kilpailun voittaja. Tervetuloa!

Jouko Sohlberg
tekninen johtaja, Autoalan Keskusliitto 

Kartturina Jussi Halli

Jussi Halli on tullut tunnetuksi television välityksellä, monille juuri urheilu-, ja klassikkoautojen esittelyyn keskittyneen ”Ajoneuvos” -lifestyleohjelman isäntänä. Lisäksi hän on vetänyt viikonloppuisin Suomen suosituinta liikenneaiheista radioshowta, Radio Nova Liikenteessä -ohjelmaa vuodesta 2011. Halli on myös julkaissut erikoislaatuisia kulkuneuvoja esittelevän tietokirjan ”Ajoneuvos” (Paasilinna, 2013) sekä kirjoittanut liikenneaiheista eri julkaisuihin.
AKL Tech Dayssa Jussi navigoi sinut läpi tapahtuman varmistaen, että autoalan uusin tieto, opit ja käytännöt lähtevät mukaasi. Nähdään!

Ohjelma

AKL Tech Day on täynnä mielenkiintoisia sekä ajankohtaisia puheenvuoroja, käytännönläheisiä työpajoja ja merkittäviä kohtaamisia. 

TULOSSA PIAN