Vielä ehdit hyödyntää toukokuun etuhinnat – Ilmoittaudu AKL Tech Dayhin nyt!

AKL Tech Day on autoalan uusi osaajatapahtuma Jyväskylän Paviljongissa 27.9.2022, jossa alan haasteet käännetään uusiksi mahdollisuuksiksi!

Päivän teema on kestävästi tulevaisuuteen, jonka alla jälkimarkkinointia tarkastellaan energiatehokkuuden, kestävän kehityksen, kilpailukyvyn ja koulutuksen näkökulmista. Tapahtuma tuo Jyväskylään supermielenkiintoiset esiintyjät ja alansa huippuammattilaiset.

Ohjelma tarjoaa käytännönläheisiä hands-on-työpajoja ja työnäytöksiä mm. sähköautojen akkujen korjaamisesta, ADAS-järjestelmästä ja koriteknologiasta, case-esittelyjä yritys-oppilaitos-yhteistyöstä ja korjaamon kannattavuudesta sekä puheenvuoroja mm. liikenteen käyttövoimamurroksesta sekä palvelumuotoilusta.

Tutustu päivän ohjelmaan täältä.

Ammatillinen koulutus on vahvasti mukana tapahtumassa ja opetusalan ammattilaisille AKL Tech Day tarjoaa oman osaamisen kehittämistä, alan uusinta tietoa sekä yritys-oppilaitosyhteistyön vahvistamista.

Ilmoittaudu nyt – ennakkoetuna viisi osallistujaa neljän hinnalla!

Tarjoamme yrityksellenne tai oppilaitoksellenne viisi osallistumispaikkaa neljän hinnalla. Etu koskee 31.5. mennessä tehtyjä ilmoittautumisia, kun ilmoittautujat ovat samasta yrityksestä. Osallistujat voi ilmoittaa kerralla tai he voivat ilmoittautua yksitellen verkkokaupan kautta. Tutustu myös muihin alennuksiin ja etuihin verkossa.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt!

Tule paikalle päivittämään jälkimarkkinoinnin uusin tieto ja varmistamaan, että tulevaisuuden osaaminen ja sitä kautta menestyminen on sinun omissa käsissäsi.

Nähdään Jyväskylässä!

Jaa

Lue myös

Pysy kyydissä

Tilaa uutiskirje ja kuulet Tech Day -uutiset ensimmäisenä.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2020 © Tietosuojaseloste 
Käytäthän modernia selainta. Sivusto ei tue Internet Exploreria.